perjantai 21. marraskuuta 2014

Alkutalven piristys ja prinsessahame

Täällä pohjoisessa on talvi tullut ja mennyt tälle vuoden puoliskolle jo monta kertaa. Odottelen kovin että lumi vihdoin jäisi maahan ja koristamaan luontoa. Itse olen koristellut pihaportaita muutamalla yksityiskohdalla, jotka toivottavat perheemme ja vieraat tervetulleeksi kotiimme. Callunat ja lyhty ovat olleet jo monta vuotta syys- ja talvipihamme koristeena, mutta nyt löysin asetelmaan kaksikon, jota en voinut vastustaa.




Tämä pöllökaksikko muutti portaillemme muutama viikko sitten. Kaikessa yksinkertaisuudessaan ne ovat ihania ja samalla ensimmäiset patsashamot, jotka olen pihallemme ostanut. En voinut vastustaa kiusausta kun näin ne paikallisesta sisustusliikkeestä. Pöllöt ovat betoniset, joten luulen niiden kestävän hyvin säiden vaihtelua.



Lauantaina kävimme juhlimassa 3-vuotiasta prinsessaa. Lahjaksi halusin antaa jotain käytännöllistä ja kaunista prinsessan arkeen ja juhlaan joten surautin hänelle lahjaksi prinsessahameen. Värimaailma on pehmeä ja ruusut suloisen herkkiä. Vuoritin hemeen ja tein alareunan pallomaiseksi. Hame sopii hyvin juhlahameeksi, mutta myös arkeen. Nuorempi neitimme kokeili hametta päälleen ja olisi mielellään pitänyt sitä pitempäänkin, mutta sujautin sen pakettiin. Ehkäpä joulupaketista löytyy hamonen omallekin pikkuprinsessalle.



 Mekon kaava oma, kankaat Eurokankaasta.




Lahjapaketin tein ompelemalla kaksi vahvaa paperiarkkia yhteen koneella. Paremmat ohjeet DIY lahjapussiin löydät tästä . Koristeeksi paketin päälle valitsin harmaan pitsinauhan.







Paketti kainalossa kävelin tyttöjä rattikelkassa vetäen pikkuprinsessan juhliin. Iso lumikerros oli nimittäin satanut aikaisemmin päivällä koristamaan luontoa. Ilta oli hauska niin aikuisilla kuin lapsilla. Tylliä oli juhlissa enemmän kuin saattaa uskoa, sillä synttäriprinsessa oli saanut vieraakseen monta prinsessaystävää. Ja kuten arvata saattaa nautimme ihanasta tarjoilusta. 

 
terveisin:
Rouva talossa

2 kommenttia: