keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Lukijakilpailun aika

Ensimmäinen lukijakilpailuni on julkistusta vaille valmis, tässä se tulee. Olen innoissani kun blogissani on riittänyt vierailijoita. Haluan kiittää blogini seuraajia, on mukava kirjoittaa ja kuvata kun katsojia on riittänyt. Palkinnoksi olen ommellut kaksi pannumyssyä. 



 pannumyssy 1


 pannumyssy 2



Osallistut arvontaan yhdellä arvalla olemalla lukijani. Jakamalla facebookissa voit lunastaa toisen arvan. Kommentoi tämän postauksen jälkeen kuinka monella arvalla olet mukana arvonnassa ja kumman palkinnoista mielelläsi voittaisit. Ilmoitan voittajat täällä blogissa kun arvonta on suoritettu. Lukijakilpailun osallistumisaika on 26.11.2014-14.12.2014. 



Mustavalkoinen pannumyssy on isompi ja sopii hyvin vähän isommallekin teepannulle. Kukallinen on hieman pienempi ja sopii hyvin kahvipannun päälle. Kukallinen on käännettävissä myös mustavalkoiseksi. Pannumyssyt ovat Marimekon kankaista omalla kaavalla tehty.



Nyt vain lukijaksi liittymään ja facebook:ssa jakamaan ja pannumyssy voi olla sinun. Niin ja onnea arvontaan kaikille osallistujille.



terveisin:
Rouva talossa

11 kommenttia:

  1. Anonyymi26.11.14

    Moikka Henni! Lueskellut blogiasi. Eikös olekin blogin kirjoittaminen mukavaa.:) aion olla onnekas ja voittaa tuon mustan myssyn!;) joulunodotusta sinne. EevaV

    VastaaPoista
  2. Huippua kun olet löytänyt blogini EevaV! Olen kyllä kovasti tykänny tästä uudesta harrastuksesta :) onnea arvontaan ja hauskaa joulunodotusta myös sinne.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi27.11.14

    Ihania myssyjä, osallistun kahdella arvalla :) ja pienempään myssyyn :) Ihana kun oot jaksanut kirjoitella tänne. Toivottelee Anu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, minustaki myssyistä tuli ihania. Arpaonnea Anu!

      Poista
  4. Söpöä! Osallistun yhdellä arvalla, mielellään tuota mustaa tavoittelisin :) Sopis just hyvin mun teepannulle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa Jessi! Onnea arvontaan, musta pannumyssy on minustakin ihana kaikessa yksinkertaisuudessaan.

      Poista
  5. Anonyymi2.12.14

    Ihana hyväntuulen ja tekijänsä näköinen blogi ja myssyt! Osallistun yhdellä. Opiskelijayksiön pieni teekannu kaipailee lämmittäjää. Eli pienemmällä :)

    VastaaPoista
  6. Krisse3.12.14

    Hienoja myssyjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krisse! Käyhän rekisteröitymässä lukijaksi niin toinen myssyistä voi olla sinun :)

      Poista
  7. Yhdellä arvalla mukana, tosi hienoja! :) Numero 2 olisi valintani. Yksi arpa.
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista