maanantai 1. joulukuuta 2014

1. joulukuuta

Olen suunnitellut pitkin syksyä Rouva talossa-joulukalenteria. Haluan ilahduttaa ja antaa DIY eli tee-se-itse ideoita ja ohjeita, joita on mahdollisuus hyödyntää joulun alla. 24 kappaletta käsityö-, askartelu- ja ruokaohjeita luvassa, tässä ensimmäinen. Nautitaan yhdessä joulun odotuksesta

Joulukalenteri on joululahjani teille lukijoille, ihanaa joulun aikaa!






Virkistävä juoma

1 granaattiomena
0,5-1 sitruunan mehu
2 rkl sokeria
0,5 l jäitä
vettä tai kivennäisvettä

Leikkaa granaattiomena kahtia ja purista sen mehu kulhoon, purista joukkoon sitruunan mehu ja lisää sokeri. Sekoittele kunnes sokeri liukenee mehun sekaan. Laita jääpalat kannuun ja kaada mehu-sokeriseos siivilän läpi, jotta vältyt siemeniltä mehussa. Täyty kannu jääkylmällä vedellä tai kivennäisvedellä.


Tarjoile!

Ohjeen löytämisestä saan kiittää äitiäni. Teimme ensimmäisen kokeiluerän tätä ihanan virkistävää juomaa sunnuntailounaalle ja juomasta tuli heti menestys niin meidän aikuisten kuin lapsienkin joukossa. Virkistävä juoma sopii loistavasti ruokapöytään sillä se ei ole makea vaan raikas. Varsinkin joulupöydässä tekee mieli jotain raikasta raskaiden ruokien kanssa. Tämä juoma on loistava ja ihanan virkistävä valinta. Kivennäisvettä käyttämällä saat hapokkuutta, mutta tavallinen vesi toimii myös loistavasti.








Tänään saimme sytyttää kauniin adventtikynttilän, joka on odotellut pöydällä jo muutaman viikon. Kynttilät luovat sitten kauniin tunnelman. Ne ovat ripaus juhlaa arkeen ja luovat rauhallisuutta ympärilleen. Iltatee rakkaan kanssa maistui ihanalta kynttilänvalossa. Minulle maidolla kiitos.





terveisin
Rouva talossa










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti