tiistai 28. lokakuuta 2014

Juhlat juhlan kunniaksi












Kulunut viikonloppu vierähti ohi juhliessa syntymäpäiväsankareita. Vietimme parhaan ystäväni syntymäpäiviä kahtena päivänä ja kolmantena esikoistyttäreni syntymäpäiviä (vol.1). Juhlat eivät suinkaan pääty osaltamme tähän vaan jatkuvat tyttäreni juhlinnan merkeissä ensi viikonloppun syntymäpäivillä (vol.2 ja vol.3), joten juhlatunnelmaa on tiedossa tulevissakin postauksissa.






Ompelin viikolla tulevalle synttäritytölle hameen kauniista kankaasta. Olen tilannut kankaan Käpyseltä (www.kapynen.fi) jo kesällä, ja nyt se löysi oman paikkansa pikku neidin hameena. Hameen kaava on oma ja mieleinen muuntautumiskykynsä vuoksi; helman pituutta ja laskoksia tai kangasta muuttamalla samasta kaavasta voi tehdä useita versioita.









Pienemmän tyttäreni juhlatyyliin kuului kudottu puuvillamekko, jossa on pitsinomainen kuviointi yläosassa. Mekko on kirpparilöytö paikalliselta kirpputorilta.  Valkoinen mekko oli hurmaavan suloinen pikkuisella neidillä.






Juhlatunnelmaan kuuluvat tietenkin kauniit lahjat. Ystäväni lahjan paketoin käyttäen apuna kauniita mainoskuvia, washiteippiä ja juuttinarua.






Lauantai-illan tunnelma oli iloinen ja sitä somistivat kauniit paperiornamenttipallot Seita Shopin valikoimista (www.seitashop.fi)






tunnelmallisin terveisin:
Rouva talossa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti