keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Synttärionnittelut talon Herralle

 

Meillä on syytä juhlaan! Talon Herra täytti eilen vuosia ja sehän on mitä parhain syy juhlia hieman. Tytöt askartelivat kortit, minä lahjapaketin. "Miten ONNEA kirjoitetaan?" -kyseli vanhempi tytöistä ja pienempi piirsi ympyröitä omaan korttiinsa. Touhuilun tuloksena oli kaksin kappalein suloisia kortteja sekä yksi paketti.


Käytän paketointiin usein sanoma- tai mainoslehtiä, joskus myös kukkakäärepaperia. Kierrätetty paperi on ekologinen valinta lahjan kääreeksi ja sitä käyttämällä saa luotua persoonallisen ilmeen annettavaan lahjaan. Uudelleen käytetyt paperit toimivat siis loistavasti lahjan käärönä ja erilaisilla teipeillä ja nauhoilla paketista saa juhlavan. 


Viime viikolla Ikeassa vieraillessa tein ihania löytöjä paketointia ajatellen. Tiesittekö, että Ikea on myös paperikauppa? Nämä washiteipit ovat ikean mallistosta (http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/categories/departments/decoration/25228/), kuten myös lahjanauha.





Synttäripäivälliseen saatiin juhlan tuntua muuttamalla arkista kattausta hieman. Kauniisti taitellut servetit ja kynttilänvalo tuovat mukanaan tunnelmaa.





Lasten mielestä pakettien avaaminen on valtavan hauskaa. Aina ei ole edes merkittävää mitä paketista löytyy tai kenelle se on tarkoitettu, yllätyksen esiin saaminen on parasta. Niinpä paketin avaukseen tarvittiin tälläkin kertaa useampi käsipari.






Kirjoitan myöhemmin lisää koreasta synttäritarjoilusta, joka odottaa vielä vieraitaan; tulossa siis juhlatunnelmaa, kinuskikakku ja pastasalaatti.

Kuulemisiin

Terveisin:
Rouva Talossa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti